Naše hlavné rozvozové trasy pokrývajú prevažnú časť západného Slovenska od Bratislavy po Trstenú, aj napriek tomu Vás však poprosíme, vopred si potvrdiť emailom, prípadne telefonicky možnosti našich rozvozových kapacít na Vašu adresu dodania s našim ochotným personálom, ktorý Vám rád zodpovie všetky Vaše otázky.

Príjem objednávok sa realizuje v čase do 19:00 s následným doručením tovaru v priebehu 24, najneskôr 48 pracovných hodín – počas víkendov a sviatkov bohužiaľ tovar nedoručujeme. O termíne dodania Vás budeme vopred informovať.

Váš tím POLARFOOD SLOVAKIA s.r.o.

Náš sortiment Kód tovaru: 1085

Hovädzí močing BYK, chl.

Močing je vlastne svalovina z predkolenia nohy, ktorá obopína vretennú kosť hovädzieho dobytka. Z anatomického hľadiska je močing tvorený skupinou  viacerých svalov, ktoré sú pomenované ako naťahovače a ohýbače prstov a zápästia. Močing zo zadnej končatiny je väčší, hrubší a obsahuje aj viac mäsa ako ten z prednej nohy. Na samotnom močingu možno ešte rozoznať tzv. karabáčik, čo je hrubší a teda aj viac cenený sval.

Každá objednávka vytvorená do 19:00 Vám bude po odoslaní potvrdená emailom alebo telefonicky - zvyčajne do 15 minút od vytvorenia, zároveň s termínom odberu alebo dodania tovaru. Objednávky vytvorené v piatok po 19:00 do nedele 13:00 budeme potvrdzovať priebežne.

Objednávky vytvorené v pracovné dni od 8:00 - 19:00 a v piatok do 14:00 budú spracované ihneď a VYBAVENÉ V PRACOVNÉ DNI DO 48 HODÍN od spracovania.

Pri nákupe nad 30€ je dovoz zadarmo. V prípade, že objednávka nebude v tejto hodnote Vám bude fakturovaná doprava 4,99€.

s DPH
13,82 € /kg
Na sklade

Močing je svojimi vlastnosťami priam predurčený na prípravu výdatných a silných gulášov. Vo viacerých receptoch sa pritom odporúča kombinovať ho s hovädzím krkom prípadne plecom aby vývar nebol až príliš glejovitý.Ak  by ste si však mysleli, že využiteľnosť kližky končí za hranicami gulášového hrnca, budete asi prekvapení šírkou a rozmanitosťou receptov, kde všade ju môžeme upotrebiť. Najmä v krajinách okolo Stredozemného mora nájdeme množstvo receptov na jeho  dusenie či pečenie v celku. Pre naše končiny ešte stále netradičnou úpravou je močing s kosťou (osso bucco), ktorý sa najčastejšie dusí so zeleninou.